Maak samen met de paashaas uil wakker!


-advertentiepositie-



Maak samen met de paashaas uil wakker!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens de paasvakantie verwelkomt het museum van de Nationale Bank alle families, jong & oud, voor een spetterende activiteit!
Familie-speurtocht: Maak samen met de paashaas uil wakker!
VOOR WIE? Een makkelijke versie voor paashaasjes in spe (4-6 jaar), een moeilijke versie voor gevorderde paashazen (7-12 jaar)
DUUR? circa 45 minuten
PRIJS? Gratis (zonder reservatie)
De paashaas is weer in het land en kan jouw hulp gebruiken! De uil van de Griekse godin Athena strekt haar vleugels uit over het Museum van de Nationale Bank. Athena heeft haar wijze uil een belangrijke taak gegeven: zij vliegt rond in het museum om de voorwerpen van het museum te bewaken!

Uil moet vanavond weer op pad in ons museum om onze voorwerpen te bewaken. Zij is echter heel moe en we krijgen ze maar niet wakker. Wat nu? Paashaas heeft alvast een goed idee! Maak een melodie en tokkel die dan als een echte haas - met de voeten - op onze piano. Hiervoor heb je muzieknoten nodig en die kan je verdienen door supertoffe opdrachten uit te voeren tijdens een spannende familiespeurtocht voor jong & oud! Ga samen op zoek naar saxofonisten en een kleurrijke koe. Sla op de trommel en vind de uil op één van onze munten. Mama, papa of een andere bekende uit de grotemensenwereld kunnen de kleinsten hierbij een handje helpen. Zij zijn ook diegenen die beslissen of de speurders een muzieknoot hebben verdiend na elke opdracht! Wie kan de uil wakker maken met een mooie melodie? Die krijgt misschien wel een beloning...

Even uitrusten van al dat werk? Knutsel dan met het hele gezin je eigen uil of paashaas. Die kan je zeker en vast helpen bij het wakker maken van onze uil. Paashazen zijn dan ook echte stampertjes!

In het museum wordt alles in het werk gesteld om onze bezoekers in de beste omstandigheden en in alle veiligheid te verwelkomen! Elk kind krijgt een zakje met eigen materiaal en er is een vaste route uitgetekend.
 

 Bezoek www.nbbmuseum.be

Maak samen met de paashaas uil wakker!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.