ONLINE workshop FlowerBombs maken

ONLINE workshop FlowerBombs maken

Spring is in the air!
Voel jij het ook? De lente komt eraan! Altijd iets om naar uit te kijken maar dit jaar natuurlijk helemaal. Dagen die lengen, de temperatuur die stijgt, planten die voorzichtig uitlopen; Het perfecte moment voor een voorjaarsworkshop!
En na de eerste succesvolle reeks ONLINE workshops hebben we de smaak te pakken!
Je kunt misschien nog niet naar ons toe komen maar wij kunnen wel digitaal naar jou toe!

Op zaterdag 27 maart om 11.00 uur kun je voor het eerst meedoen aan de ONLINE workshop FlowerBombs of bloemenbommetjes maken!
Strooi de lente letterlijk in het rond :)
De bommetjes die je maakt, kun je openbreken of oplossen in water en zo overal zaaien waar je maar wilt. Maak ze voor jezelf & verstop eens bloembommetjes in plaats van eieren met Pasen of deel de lente en geef ze cadeau!
Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een tablet of laptop.
Het voelt een beetje als latten(Living Apart Together) maar wij hebben er zin in en maken er, net alsof je bij ons zou komen, een gezellige workshop van met alles erop en eraan!
Ook heel geschikt om samen met kinderen te doen!

>> Op maandag 5 april(2e Paasdag) en vrijdagavond 16 april en zaterdag 1 mei kun je de ONLINE workshop FlowerBoms maken, ook volgen. Tickets & pakketten voor deze data kun je nu al boeken. De data voor verzenden & ophalen worden direct na 27 maart aangepast!

Oke, hoe gaat het in zijn werk?
Voor al onze ONLINE workshops maken we telkens op de maandag voorafgaand aan de workshop pakketten waar alles in zit wat je nodig hebt.
Van papierpulp en kleurstof tot zaden, droogbloemen en zelfs kaartjes etc om je flowerboms op een leuke manier te verpakken en cadeau te geven!
We geven de workshop via Microsoft Teams. Als je de workshop vanaf een laptop volgt, hoef je hier niets voor te installeren of downloaden.
Gebruik je een tablet of telefoon dan kan het zijn dat je wordt gevraagd een app te downloaden. Dat wijst zich vanzelf en is heel makkelijk. Een dag van tevoren ontvang je een link en kun je deze al even testen.
Wij zorgen dat we minimaal een kwartier voor aanvang online zijn dus je hebt echt alle tijd om op tijd binnen te komen.

Vanaf de dinsdag voorafgaand aan de workshop gaan we pakketten versturen.
Om te zorgen dat iedereen het pakket vòòr zaterdag binnen heeft, kun je de pakketten tot uiterlijk dinsdag 23 maart 22.00 uur bestellen voor verzenden.
Bestellen voor afhalen kan tot en met donderdag 25 maart 20.00 uur.
Heb je vragen? Het snelst is even bellen naar 073-6121293(kan ook 's avonds) of stuur een Whatsapp bericht naar: 06-44595509.

Inhoud van het pakket:

* Cellulose pulp (plantpower!)
* Zadenmengels: Bijenmix, zomerbloemenmix, droogbloemenmix & siergrassenmix
* Eetbare bloemenzaden: Goudsbloem, Viooltjes en Oost-Indische kers
* Levensmiddelen kleurstof
* Droogbloempjes ter decoratie
* Zakjes om je boms leuk in te pakken
* Kaartjes (A7) voor bij de boms
* Brievenbusdoosje (A6) om je boms in te versturen
* Cadeaupapier wikkel
* Rolletje tape

>> Wil je de workshop met 2 of meer personen volgen? Kies dan voor een voordelig 2 persoonspakket!
We gaan er hierbij vanuit dat jullie de workshop op dezelfde locatie volgen en je materialen kunt delen.

Tijdens de LIVE workshop kun je ten alle tijden vragen stellen. Je doet dit door je vraag in te typen in het chatvenster of te appen naar ons Whatsapp nummer: 06-44595509.
Elke stap doen we met je mee. We vertellen wat je gaat doen, laten zien hoe je dat doet en doen het vervolgens met je mee. Je hebt dus voldoende tijd om de workshop echt stap voor stap te volgen.
De workshop duurt dus ook gewoon ongeveer 1,5 uur, net als in de winkel.

Na afloop van de workshop blijft het Whatsapp nummer open staan zodat je vragen die je daarna misschien nog hebt, gewoon kunt stellen.
Telefonisch contact met Doctor Green is ook altijd mogelijk!

Wij hebben er heel veel zin in! Het vraagt soms wat aanpassing hier en daar maar nu we wat meer ervaring hebben, weten we zeker dat we het workshopgevoel tot bij jou in de huiskamer kunnen brengen. Doe daarom gezellig mee!

ONLINE workshop FlowerBombs maken

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.