Ansichtkaarten knutselen

Ansichtkaarten knutselen

De zomer staat voor de deur. Tijd voor vakantie, om lekker bij te komen thuis of om op reis te gaan. Eens in de maand kun je je opgeven voor een creatieve workshop in het Muiderslot. Dan ga je aan de slag met een onderwerp dat past bij het kasteel en aansluit bij het seizoen. Samen met de workshopdocent bezoek je ook altijd een aantal plekken in het Muiderslot.


De zomer staat voor de deur. Tijd voor vakantie, om lekker bij te komen thuis of om op reis te gaan. Maar hoe zat dat vroeger eigenlijk, in de middeleeuwen en in de 17e eeuw? Hadden mensen toen ook al vakantie? En gingen mensen toen ook al op reis? Dat ontdek je allemaal tijdens een korte rondleiding door de tuinen en het kasteel. Daarna ga je zelf aan de slag en maak je een ansichtkaart van je droombestemming. Maar let op Naast tekenen, knippen, scheuren & plakken, ga je ook met je voeten schilderen. Kijk voor

Deze workshop kost 5 euro per kind (exclusief entreebewijs).
   
Koop online je kaartje voor de workshop en boek apart je entreebewijs tot het kasteel.
Het begint om 12:30 en duurt ongeveer anderhalf uur.
Geschikt voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Ouders zijn niet bij de workshop aanwezig.  Alle materialen zijn aanwezig. De museumdocent helpt de kinderen.

Ansichtkaarten knutselen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.