Slot Loevestein open voor pilot met sneltest

Slot Loevestein open voor pilot met sneltest

Goed nieuws! @slotloevestein mag tijdelijk open op 21, 22 en 23 april voor de pilot met sneltest. Let op: alleen voor museumjaarkaartho HOERA LOEVESTEIN OPEN OP 21, 22 EN 23 APRIL
Kom je ook langs? Met een museumkaart, een gereserveerd tijdvak en een negatieve sneltest kun je ons op 21, 22 en 23 april veilig en verantwoord bezoeken.


RESERVEREN MET MUSEUMKAART
Doorloop de volgende stappen om je kaartje te reserveren:
- Ga naar museum.nl/pilotsneltesten.
- Zoek Loevestein, reserveer een datum en tijdslot. Het museumprotocol blijft van kracht dus er is een beperkt aantal tijdsloten per dag per museum beschikbaar.
- Je krijgt na reserveren de link om de Close app te downloaden. Vul je telefoonnummer in en je reserveringsticket komt automatisch in de Close app.
- Je wordt via de Close app uitgenodigd een gratis sneltest te boeken op een van de aangewezen locaties.
- Bij een negatieve testuitslag en klachtenvrij op de dag van bezoek, ben je welkom in het museum op het tijdstip van je reservering. Je toont bij de kassa de negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app van de overheid n je reserveringsticket in de Close app.
- Vergeet niet je Museumkaart mee te nemen
- Vul de onderzoeksvragen in via de Close app, zodat we de pilot goed kunnen evalueren.

Coronaprotocol blijft gelden
Deze pilot is anders dan de field labs die zijn gehouden: het coronaprotocol blijft gelden. Zo blijft de anderhalve meter gelden, zijn er vaste looproutes en desinfectiemiddelen. Voor het testen gelden de algemene richtlijnen van het RIVM en de GGD. Kinderen t/m 12 jaar hoeven daarom geen (snel)test te doen om het museum te bezoeken. Kinderen moeten wel een geldige Museumkaart hebben en zich aanmelden op museum.nl/pilotsneltesten om een museum te kunnen bezoeken tijdens deze pilot.

Sneakpreview expositie: 400 jaar Hugo de Groot
Op 22 maart ging het Hugo de Grootjaar van start. Speciaal voor dit jubileumjaar is er een bijzondere expositie te zien op Loevestein: 400 jaar Hugo de Groot. Ervaar als een van de eersten de nog niet officieel geopende expositie. Loop door de cel van Hugo de Groot, neem plaats in zijn boekenkist en verdwaal in de universum van zijn gedachten. Lees meer over het Hugo de Grootjaar op www.hugodegroot.nl.

Lees meer: www.slotloevestein.nl/sneltestpilot

Foto: Corno van den Berg

Slot Loevestein open voor pilot met sneltest

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.