Pop-up diner Sterk Water

Pop-up diner Sterk Water

Het is zover. Het reizende pop-up diner van SterkWater start 16 juni op Fort Ruigenhoek. Bestel nu tickets voor een toffe avond met 5-g

Geniet aan lange tafels van het reizende pop-up restaurant Sterk Water op diverse forten rondom Amsterdam en Utrecht. Laat je een avond verleiden met verhalen, muziek, beleving en een 4-gangen diner. Boek je culinaire avond op sterkwater.nl

Op de grens tussen Utrecht en Groenekan ligt het prachtige fort Ruigenhoek. Eens een belangrijke schakel in de Stelling van Utrecht. Nu een onbewoond eiland met oude, monumentale bomen, dicht struikgewas en sluiproutes. En straks het klimaatfort van Nederland... In de zomer van 2021 keren we terug naar dit bijzondere fort, waar de tijd heeft stilgestaan en waar de natuur het fort heeft opgenomen in de omgeving. Geniet met ons tijdens een heerlijk diner van de verhalen van Fort Ruigenhoek.

Wat kan men verwachten bij SterkWater?
SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en ook het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend zijn de lange eettafels met plaats voor iedereen, de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. SterkWater is van de makers van De Maaltuin dat verschillende volledig uitverkochte edities in de Botanische Tuinen van Utrecht en Rotterdam en bij Paleis Soestdijk organiseerde.

Data: 16 t/m 20 juni en 23 t/m 27 juni

Prijs is voor een avondvullend programma met 5-gangen diner inclusief bijpassende dranken, bijzondere verhalen en live muziek.

Pop-up diner Sterk Water

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.