Pup-up diner Sterk Water

Pup-up diner Sterk Water

Het reizende pop-up diner van SterkWater start 8 juli op Fort Giessen. Bestel nu tickets voor een toffe avond met 5-gangen diner, drank

Geniet aan lange tafels van het reizende pop-up restaurant Sterk Water op diverse forten rondom Amsterdam en Utrecht. Laat je een avond verleiden met verhalen, muziek, beleving en een 4-gangen diner. Boek je culinaire avond op sterkwater.nl

Het meest zuidelijke Brabantse fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is Fort Giessen. Dit fort is een echte verborgen parel, het ligt letterlijk begraven onder de natuur Ontdek het fort met n van de nog grootste intacte artillerieloodsen van Nederland. Geniet van een heerlijk diner en de verborgen verhalen van dit bijzondere fort.

Wat kan men verwachten bij SterkWater?
SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en ook het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend zijn de lange eettafels met plaats voor iedereen, de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. SterkWater is van de makers van De Maaltuin dat verschillende volledig uitverkochte edities in de Botanische Tuinen van Utrecht en Rotterdam en bij Paleis Soestdijk organiseerde.

Data: 8 t/m 11 juli, 15 t/m 18 juli en 22 t/m 25 juli

Prijs is voor een avondvullend programma met 5-gangen diner inclusief bijpassende dranken, bijzondere verhalen en live muziek.

Pup-up diner Sterk Water

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.