Pop-up diner SterkWater

Pop-up diner SterkWater

Het reizende pop-up diner van SterkWater is van 15 juli t/m 1 augustus op het Muiderslot. Bestel tickets en een tijdslot voor een toffe

Geniet van het reizende pop-up restaurant SterkWater op diverse forten rondom Amsterdam en Utrecht. Laat je een avond verleiden met verhalen, muziek, beleving en een 4-gangen diner. Boek je culinaire avond op sterkwater.nl

Kasteel Muiderslot kent zoveel gezichten. Het was ooit tolhuis, brouwerij en verdedigingswerk maar bovenal het kruispunt van maar liefst vier Hollandse waterlinies. Door de jaren heen is het kasteel gebruikt, bewoond, bezet, belegerd, gesloopt en weer opgeknapt. Ontdekt meer dan 700 jaar geschiedenis aan het water. Geniet van een avond vol heerlijke gerechten en bijzondere verhalen.

Wat kan men verwachten bij SterkWater?
SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en ook het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend is de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. SterkWater is van de makers van De Maaltuin dat verschillende volledig uitverkochte edities in de Botanische Tuinen van Utrecht en Rotterdam en bij Paleis Soestdijk organiseerde.

Data: 15 t/m 18 juli, 22 t/m 25 juli en 29 juli t/m 1 augustus
Tijd: boek een starttijd; 17.30, 18.15 of 19.00 uur.

Prijs is voor een avondvullend programma met 5-gangen diner inclusief bijpassende dranken, koffie/thee en een avond met muziek en beleving.

Pop-up diner SterkWater

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.