Pop-up diner SterkWater

Pop-up diner SterkWater

Het reizende pop-up diner van SterkWater is van 5 t/m 15 augustus op Fort bij Rijnauwen in #Bunnik. Bestel tickets voor een toffe avond

Geniet van het reizende pop-up restaurant Sterk Water op diverse forten rondom Amsterdam en Utrecht. Laat je een avond verleiden met verhalen, muziek, beleving en een 4-gangen diner. Boek je culinaire avond op sterkwater.nl

Het imposante Fort Rijnauwen. Zo mooi en zorgvuldig gebouwd dat Koning Willem III bevriende koningshuizen en hoge militairen graag meenam naar het fort om te pronken. Gebouwd tussen 1868 en 1872 maakte het destijds onderdeel uit van het meest moderne en belangrijkste verdedigingslinie in Nederland. Samen met Ruigenhoek, Voordorp, Hoofddijk, Vechten en het Hemeltje vormden ze een forten kring voor de bescherming van de stad Utrecht. Geniet van een avond vol heerlijke gerechten en bijzondere verhalen.

Wat kan men verwachten bij SterkWater?
SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en ook het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend is de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. SterkWater is van de makers van De Maaltuin dat verschillende volledig uitverkochte edities in de Botanische Tuinen van Utrecht en Rotterdam en bij Paleis Soestdijk organiseerde.

Data: 5 t/m 8 augustus en 12 t/m 15 augustus
Prijs is voor een avondvullend programma met 5-gangen diner inclusief drankenarrangement, koffie/ thee en een avond met muziek en beleving.

Pop-up diner SterkWater

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.