Lezing topfotograaf Farzad Ariannejad

Lezing topfotograaf Farzad Ariannejad

Vrijheid is een groot goed en iets om te koesteren. Topfotograaf Farzad Ariannejad en kunstenaar Shaghayegh Marzban laten op 25 juli door middel van kunst zien wat vrijheid voor hen betekent. En wat het voor anderen kan betekenen.

Lezing & performance
Op 25 juli is er twee keer een gratis lezing van Farzad, waarin hij het verhaal achter zijn foto’s vertelt . Ook bespreekt hij met het publiek het belang van sociale documentaire fotografie. Een unieke kans met een fotograaf van wereldformaat een gesprek te voeren en hem vragen te stellen! Darya Pourtavakol, gastvrouw bij de Musea Zutphen, tolkt voor hem. Aansluitend geeft Shaghayegh een doorlopende performance in het Auditorium met als titel Women’s stories in illustration art. Ze schildert live en gaat in gesprek met mensen.

Lezing van Farzad
11.30 – 12.30 uur én 13- 14 uur lezing Farzad. Gratis, voor maximaal 15 personen. Aanmelden is wel verplicht en kan per mail: info@museazutphen.nl of telefoon 0575-516 878. Zet er even bij: Lezing Farzad.

Optreden Shaghayegh
Van 14–17 uur. Je kunt - gratis - met haar in gesprek en haar werk bewonderen door een Auditoriumtijdslot te reserveren. Dat kan elk half uur vanaf 14 uur per mail: info@museazutphen.nl of telefoon 0575-516 878, met vermelding van Shaghayegh optreden.

Lezing topfotograaf Farzad Ariannejad

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.