Zinderende Zomeravonden in ARTIS

Zinderende Zomeravonden in ARTIS

ARTIS heeft zin in de zomer. Vanaf vrijdag 9 juli tot en met zondag 5 september zijn er overdag verschillende activiteiten voor het hele gezin. Wanneer de avond valt en de hemel rood kleurt, biedt ARTIS op vrijdag, zaterdag en zondag een avondprogramma gevuld met liefde.

Beleef het park op deze avonden buiten de reguliere openingstijden en wandel de Veelkleurige Liefdesroute, een audiotour over seksuele diversiteit in de natuur. Op vrijdagavond klinken sensuele jazzklanken door het park tijdens Jazz at the Plantage en er is altijd plek in het warme gras voor een zomerse avondpicknick.

De natuur is vol liefde. Liefde in allerlei kleuren en vormen. Niets is vreemd in het liefdesspel van dieren, planten en microben. Van biseksuele Japanse makaken tot monogame vale gieren en interseksuele wallaby’s. Van liefkozend vlooien tot luidruchtige seks, van wisselende partners tot een liefdesband voor het leven. Laat je tijdens de Veelkleurige Liefdesroute, een luisterwandeling door ARTIS, meevoeren langs de veelzijdige vormen van seksualiteit in de natuur.

De Veelkleurige Liefdesroute is ingesproken door Jeangu Macrooy. Je kunt de luisterwandeling volgen door bij de verschillende locaties in ARTIS een QR-code te scannen. Bezoekers dienen alleen zelf een koptelefoon of oortjes mee te brengen. Er is ook een Engelstalige versie beschikbaar. Enkele pikante verhalen zijn meer geschikt voor luisteraars boven de 16 jaar.

Zinderende Zomeravonden in ARTIS

ARTIS, Eveline Schram