Rondleiding met gids

Rondleiding met gids

Goed nieuws! Er worden weer rondleidingen gegeven op Fort Everdingen. Reserveer je kaarten voor: Rondleiding fort Everdingen zondag 25 Bij de rondleidingen zullen wij ons strikt houden aan de adviezen en geldende richtlijnen van de  Rijksoverheid en het RIVM. Dit zal in elk geval betekenen, dat we gaan starten met kleine groepjes, dat we klachtenvrij zijn, onze handen vooraf hebben gedesinfecteerd, binnen mondkapjes dragen en voldoende afstand houden van elkaar.

De gebouwen op onze forten zijn veilig te betreden, maar soms zijn er opstapjes, smalle doorgangen, steile trappen of gladde vloeren. Op het fortterrein is het ten strengste verboden op de grond-gedekte gebouwen te klimmen.

Deelnemers aan de rondleiding: we verzamelen vanaf 13:45 uur op het plein, voor het Proeflokaal. Er is parkeergelegenheid op het fort, maar te voet, met de fiets of het openbaar vervoer is natuurlijk veel natuur- & milieuvriendelijker.

De kosten per persoon zijn 4,50 per rondleiding(kinderen 6-12 jr 2,50, kinderen 0-6 jr gratis).
Alleen (contactloos) pinnen mogelijk. Na een rondleiding kunnen boekjes van het fort worden gekocht voor een prijs van 7,50.


Let op: fort Everdingen is een ruw fort Trek stevige schoenen aan en wees voorzichtig

NB: ivm de coronamaatregelen wordt de groep opgedeeld in 2 groepen van maximaal 8 deelnemers

Een aandachtspunt vooraf is dat de temperatuur in de gebouwen niet hoger is dan 12 gr Celsius. Denk hieraan bij de keuze van uw kleding.

De reguliere rondleidingen op onze forten zijn in principe alleen op zondag. Op verzoek en bij voldoende animo kan ook een rondleiding op zaterdag worden gegeven.

Rondleiding met gids

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.