Professor Bombasticus

Professor Bombasticus

UITVERKOCHT - Kindervoorstelling

Let op: inmiddels zijn de voorstellingen voor 19 augustus uitverkocht en is het niet meer mogelijk kaarten te reserveren.

Professor Bombasticus is altijd op reis, van stad naar stad en van markt naar markt. Overal toont hij het goedgelovige publiek zijn ingenieuze Rad van Fortuin dat mensen gelukkig maakt, al is het maar voor even. Met kleurrijke poeders en geurige drankjes laat hij mensen het onmogelijke doen, door muren lopen, met dieren praten of de lucht in vliegen. En hij maakt een bruisende en rokerige Heksensoep, zeer geneeskrachtig, vooral voor mensen die nog ziek moeten worden. Naar de Steen der Wijzen zoekt hij, naar fabeldieren en oude toverformules. Hij heeft altijd haast......

Ivm de RIVM maatregelen is de voorstelling buiten aan de achterkant van het huis. Bij slecht weer in de theeschenkerij in het huis en daar houden we uiteraard rekening met 1,5m afstand. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en duurt circa 45 minuten.

Een kaartje voor de voorstelling is inclusief bezoek aan het huis. Je ontvangt hiervoor een voucher om op een ander tijdstip het huis te bezoeken. Dit in verband met het verplicht reserveren van een tijdslot in lijn met de RIVM maatregelen.
(Wil je op dezelfde dag het huis bezoeken dan reserveer je een tijdslot en kies je bij het boeken voor de optie 'Gratis entree i.c.m ander geldig toegangsbewijs Verwolde')

Datum en tijd: donderdag 19 augustus, voorstelling om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. 
Entree voorstelling + huis: Kind € 8,00 Volwassenen € 13,00 Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00 p.p.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Let op: inmiddels zijn de voorstellingen voor 19 augustus uitverkocht en is het niet meer mogelijk kaarten te reserveren.

Het schitterende interieur van Huis Verwolde.

Bezoek Huis Verwolde op het mooie landgoed

Bekijk het originele interieur van Huis Verwolde als in 1776