Professor Bombasticus

Professor Bombasticus

Kindervoorstelling

Monstersoep!! Veel mensen zijn bang voor monsters, logisch, monsters stinken enorm uit hun mond omdat ze hun tanden nooit poetsen. Professor Bombasticus heeft daarom monstertandpasta uitgevonden. Nu jaagt hij daarmee achter de monsters aan. Alle monsters die niet de tanden willen laten poetsen gaan in een ketel met Monstersoep. Lust jij een kopje monstersoep? Daarvan krijg je monsterkracht. Maar pas op, als je er teveel van eet word je zelf een monster en moet je ook in de soep.

Ivm de RIVM maatregelen is de voorstelling buiten aan de achterkant van het huis. Bij slecht weer in de theeschenkerij in het huis en daar houden we uiteraard rekening met 1,5m afstand. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en duurt circa 45 minuten.

Een kaartje voor de voorstelling is inclusief bezoek aan het huis. Je ontvangt hiervoor een voucher om op een ander tijdstip het huis te bezoeken. Dit in verband met het verplicht reserveren van een tijdslot in lijn met de RIVM maatregelen.
(Wil je op dezelfde dag het huis bezoeken dan reserveer je een tijdslot en kies je bij het boeken voor de optie 'Gratis entree i.c.m ander geldig toegangsbewijs Verwolde')

Datum en tijd: donderdag 21 oktober, voorstelling om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. 
Entree voorstelling + huis: Kind € 8,00 Volwassenen € 13,00 Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00 p.p.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Let op: reserveren voor de voorstelling kan binnenkort online.

Professor Bombasticus

Foto geüpload door gebruiker Stichting Geldersch Landschap en Kastelen.