Sport en spel voor de aller- allerkleinsten!


-advertentiepositie-



Sport en spel voor de aller- allerkleinsten!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met bewegen! Kom sporten in het Zuiderparktheater en wordt getrakteerd op sport- en bewegingsspelletjes én een pop-up optreden van de balletdansers Youri en Julia.
Het duurt 45 min. Kom en speel mee!

------
Ren4Sport
Ren4Sport is in 2011 opgericht door Renske Ruijters. Zij is enthousiast aan de slag gegaan met het aanbieden van een uiteenlopend aanbod op het gebied van sport en spel. Nu voor het eerst te gast in het Zuiderparktheater!

Pop-up Dance:
Pop-up Dance is in 2017 opgericht door Youri Jongenelen (1989) en Julia Zuurbier (1995). Pop-up Dance heeft al heel lang de droom om dans dichter bij de mensen te brengen. Grote balletten, die normaal alleen gedanst worden in grote theaters van 16 meter breed, toveren zij om tot mini-balletten op 16 vierkante meter.
De Dansers:
Youri heeft twee dansopleidingen gevolgd in Den Haag op het Koninklijk Conservatorium en op de Hungarian Dance Academy (Boedapest). Daarna heeft hij gedanst bij o.a. het Internationaal Danstheater en De Dutch Don't Dance Division. Julia heeft haar opleiding gevolgd aan De Nationale Balletacademie (Amsterdam) en heeft net zoals Youri gewerkt bij De Dutch Don't Dance Division. Ook heeft zij samengewerkt met grote namen zoals Armin van Buuren en Herman van Veen.

Sport en spel voor de aller- allerkleinsten!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.