Hazy Weekender Festival

Hazy Weekender Festival

Vier jouw Hazy Weekend van 3t/m 5 september bij @fortaandeklop. Hazy Weekender is het allereerste vandeStreek bier festival. De tofste vandeStreek bieren, het lekkerste eten uit onze buitenkeukens, live muziek, theater en nog veel meer. Hazy Weekender is het allereerste vandeStreek bier festival. De tofste vandeStreek bieren, het lekkerste eten uit onze buitenkeukens, live muziek, theater en nog veel meer. Een cursus biercocktails maken, optredens van onder anderen EUT, The Vices en Hendrik Jan Bkkers, een ZIMIHC Outdoor Stage met singer/songwriters en ga zo maar door.

Op twee locaties: het vandeStreek proeflokaal en op ons fort. Alle ruimte voor optredens, gekkigheid en bier. Tijdens het Hazy Weekender Festival is het forteiland op vrijdagavond en zaterdag alleen toegankelijk voor mensen met een festivalticket. Op zondag is iedereen weer gewoon zonder kaartje welkom op ons Terraseiland.

Vier jouw Hazy Weekend
Om iedereen een fantastisch Hazy Weekend te bezorgen, is het festival opgedeeld in een aantal delen. Op vrijdagavond is de pre-party op ons terrein. Hier krijg je een voorproefje van alle toffe bieren die je tijdens de Hazy Weekender kunt drinken. Ook aan entertainment is gedacht met o.a. het fantastische DJ-duo Manic No Learn

Zaterdag is de grote feestdag Op het fortterrein geniet je van goede bieren en heerlijk eten, artiesten zoals EUT, The Vices en Hendrik Jan Bkkers, theater en nog veel meer moois. Deze dag is opgedeeld in tween: de middag en de avond. s Middags geniet je in het gras en in de zon met veelal akoestische muziek. s Avonds barst het feest los op de dansvloer en zorgen verschillende bands en djs ervoor dat je niet stil kunt blijven zitten. Koop een middag- n een avondticket en je hoeft niks te missen.

Voor bezoekers die helemaal niks willen missen is er het weekendticket. Inclusief twee overnachtingen voor twee personen in een vooropgezette Kartent met slaapmatjes. En twee ontbijtjes voor twee personen: 1x voor de tent en 1x bij de brouwerij. En 10 consumpties per persoon. En ook nog n Hazy Weekender shirt per persoon. En uiteraard toegang tot alle drie de dagdelen.

Data en tijden
Vrijdagavond 3 september pre-party
Zaterdag 4 september Hazy Weekender Festival

Hazy Weekender Festival

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.