Pop up Diner SterkWater (bier editie)

Pop up Diner SterkWater (bier editie)

Kom tijdens het Fortenfestival van 2 t/m 12 september naar Fort Everdingen voor SterkWater. Geniet aan lange tafels van het pop-up restaurant. Laat je een avond verleiden met verhalen, muziek, beleving en een 5-gangen diner. Boek nu!

Biertje? Op Fort Everdingen vind je brouwerij Duits & Lauret. In een van de genieloodsen op het terrein, direct naast het torenfort, proef je de lekkerste blond, amber en porter bieren. Duits & Lauret brouwt zelfs een heerlijk champagnebier. Vanaf 2 september opent SterkWater op dit unieke fort onder de rook van Utrecht. Beleef de verhalen van dit imposante, stoere fort uit 1841 tijdens een heerlijk diner. Wil je nog iets langer genieten? Dan kun je zelfs blijven slapen op de naastgelegen camping

SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en ook het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt.
Geniet aan lange tafels van het reizende pop-up restaurant Sterk Water op diverse forten rondom Amsterdam en Utrecht. Laat je een avond verleiden met verhalen, muziek, beleving en een 5-gangen diner. Boek je culinaire avond op sterkwater.nl

Je bent welkom vanaf 18u00.
We gaan rond 19u00 aan tafel.
Geschatte eindtijd 22:00 23:00 uur.

Prijs is voor een 5-gangendiner inclusief drankarrangement, koffie/thee en een avond met muziek en beleving. Tien dagen voor aanvang ontvang je van ons alle praktische info.

Fort Pannerden van boven

Expositie in Fort Pannerden Foto: Foto: Mireat Gendt - Niels Sparnaaij

Gezin in wagentje Foto: Foto: Erik van 't Hullenaar