Bezig in het Bos


-advertentiepositie-



Bezig in het Bos

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdekkingstocht voor kinderen met (groot)ouders.

De boswachter heeft een wandeling uitgezet waarbij je zelf aan de gang moet. Je krijgt een aantal opdrachten mee en komt zo van alles te weten over het bos en de dieren die daar wonen. Elk gezin gaat apart op stap en onderweg is er een controlepost die kijkt of alles goed gaat. Deze wandeling is speciaal geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar met hun begeleiders en wordt tijdens de zomervakantie driemaal op woensdagavond georganiseerd (21 juli, 4 aug en 18 aug). Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: Je kan starten tussen 19.00 en 19.30 uur. Duur: ongeveer 1,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte weersomstandigheden.
  • Startlocatie: Bezoekerscentrum Landgoed Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Voor kasteel Staverden rechtsaf naar het Bezoekerscentrum.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Bezig in het Bos
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.