Stevig stuk lopen

Stevig stuk lopen

Lange wandeling door bos, langs beken, weilanden en akkers.

Heb je zin om eens flink de benen te strekken? Schrijf je dan in voor deze lange wandeling van ongeveer 12 tot 15 kilometer over het landgoed Staverden en omgeving. We zullen zien dat het landgoed een mooie afwisseling biedt van bos en cultuurlandschap. Hoewel we een aardige afstand afleggen, is er ook voldoende tijd om af en toe stil te staan bij de mooiste plekjes en om naar de verhalen van de boswachter te luisteren. Halverwege zoeken we een rustplek om je meegenomen boterham te eten. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 5 uur. Afstand: ca. 12 tot 15 km.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Opmerking: neem zelf iets te eten mee. Koffie en thee zijn voor eigen rekening.
  • Tip van de boswachter: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
  • Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.
  • Routebeschrijving: Weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Stevig stuk lopen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.