Op stap met gouvernante

Op stap met gouvernante

Deze activiteit is tijdelijk UITGESTELD ivm coronamaatregelen. We kunnen niet garanderen dat de groep kinderen en gouvernante 1,5m afst

Deze activiteit is tijdelijk UITGESTELD ivm coronamaatregelen. We kunnen niet garanderen dat de groep kinderen en gouvernante 1,5m afstand kunnen houden van overige bezoekers aan het huis. Waarschijnlijk is het na 14 augustus wel weer mogelijk, hou de evenementenlijst in de gaten.
Kinderen vanaf 5 jaar gaan samen met de gouvernante een bijzondere wandeling maken door het huis en komen zo onder andere langs de kinderkamer en de prachtig gedekte tafel in de eetzaal. De gouvernante gaat ook naar het onderhuis om de kinderen te laten zien hoe het personeel leefde en woonde. Geldersch Landschap & Kasteelen wil zo de jongste bezoekers op een leuke manier laten ervaren hoe vroeger de adel leefde.

Kinderen mogen verkleed komen, er zijn ook jurken en jonkervestjes aanwezig in het huis. Na afloop krijgen de kinderen wat te drinken (wel eerst zelf de tafel netjes dekken!)

Goed om te weten
Deze activiteit is voor kinderen van circa 5 tot 10 jaar. (Groot)ouders of verzorgers nemen niet deel aan de kinderactiviteit. Zij kunnen op eigen gelegenheid het huis bezoeken, de rust opzoeken in de tuin of in de oranjerie genieten van een drankje met wat lekkers. Reserveren van e-ticket is noodzakelijk. 

Entree: kinderen € 10,00 en kinderen donateurs GLK en museumkaarthouders € 5,00.  

Het schitterende interieur van Huis Verwolde.

Bezoek Huis Verwolde op het mooie landgoed

Bekijk het originele interieur van Huis Verwolde als in 1776