BZZZ speurtocht Speelnatuur van OERRR Oud Reemst

BZZZ speurtocht Speelnatuur van OERRR Oud Reemst

Doe eens een leuke speurtocht! Ontdek de wondere wereld van insecten en kriebelbeestjes rond Speelnatuur van OERRR Oud Reemst met de BZ Doe eens een leuke speurtocht! Ontdek de wondere wereld van insecten en kriebelbeestjes rond Speelnatuur van OERRR Oud Reemst met de BZZZ Speurtocht..

In het bos leven overal insecten en kleine kriebelbeestjes. In de lucht, op de grond en zelfs in het water als er na een flinke regenbui plassen blijven staan. Ontdek het zelf. Met de BZZZ Speurtocht kun je met het hele gezin op pad.BZZZ SpeurtochtDeze zomer organiseren we op woensdagmiddagen de BZZZ Speurtocht in natuurgebied Planken Wambuis. Om precies te zijn bij Speelnatuur van OERRR Oud Reemst in Otterlo. Bij de start ontvang je de speurtocht met leuke opdrachten. Ook krijg je een aantal hulpmiddelen in bruikleen mee. Aan het einde van de speurtocht lever je deze weer in bij de boswachter.Praktische info
  • Koop van tevoren online 1 kaartje per gezin (1 plek = 1 gezin).

  • De speurtocht duurt circa 1 uur en is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar. 

  • Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder of volwassene.

  • Per speurtocht krijg je opdrachtenkaarten en hulpmiddelen in bruikleen mee. Deze hulpmiddelen lever je na afloop weer in bij de boswachter.

  • De opdrachten kun je zelfstandig uitvoeren.

  • De speurtocht start en eindigt bij Parkeerplaats Oud Reemst in Otterlo. 

  • De route (Akkerroute, 1 km) is halfverhard en hiermee geschikt voor wandelwagens, rolstoelen en loopfietsjes. 

  • Het stukje naar de observatiepost heeft een helling van ca. 5%. De boswachter adviseert rolstoelgebruikers daarom om de route met begeleiding te doen.Kosten:De kosten bedragen € 8,- per speurtocht/gezin. Leden van Natuurmonumenten of OERRR krijgen 30% korting en betalen nog maar € 5,60 per speurtocht/gezin.OERRR is overalZodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Welkom in de wereld van OERRR!

BZZZ speurtocht Speelnatuur van OERRR Oud Reemst

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.