1

IFFG Buitenbios aan de Stadswal Gorinchem




IFFG Buitenbios aan de Stadswal Gorinchem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Drie heerlijke zomeravonden op de Gorcumse Stadswal! Een zwoele avond, goed gezelschap en een prachtige film op het grote doek. Een verrassende en afwisselende selectie van IFFG over o.a. vriendschap, strijdlust en liefde.

Do 19 aug | Été 85 | 21.15 uur
Normandië, ‘85. De zomervakantie is net van start gegaan als de 16-jarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Het is de start van bijzondere vriendschap. David is een droom van een vriend en de jongens hebben samen de tijd van hun leven. Maar zal de droom langer duren dan deze zomer?

Vrij 20 aug | Woman at War | 21.15 uur
Halla is een vijftigjarige, onafhankelijke vrouw. Maar achter de schermen van een stille routine leidt ze een dubbelleven als een gepassioneerde milieuactivist. Alleen bekend onder de naam "The Woman of the Mountain" strijdt ze tegen de lokale aluminiumindustrie. Naarmate Halla's acties krachtiger worden, van klein vandalisme tot regelrechte industriële sabotage, slaagt ze erin de onderhandelingen tussen de IJslandse regering en het bedrijf te onderbreken om een nieuwe aluminiumsmelterij in de bergen te bouwen.

Za 21 aug | Undine | 21.15 uur
‘Als je me verlaat, moet ik je doden,’ zegt de Berlijnse twintiger Undine (Paula Beer) als haar vriend het wil uitmaken. ‘Dat weet je toch?’ Ze verwijst naar de mythe waarnaar ze is vernoemd: een undine is een waternimf die eeuwige trouw eist van haar romantische partner. Maar maakt Undine nu een grapje of is ze serieus? Is ze echt een soort sprookjesfiguur? Na de liefdesbreuk ontmoet ze de duiker Christoph. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken.

 Bezoek www.iffg.nl

IFFG Buitenbios aan de Stadswal Gorinchem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.