Op OERRR-expeditie op Fort bij Nigtevecht

Op OERRR-expeditie op Fort bij Nigtevecht

Op Fort bij Nigtevecht kun je tijdens de OERRR-expeditie weer allerlei avonturen beleven. Op deze prachtige, verscholen plek in het groen is op zondag 29 augustus van alles te doen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. @Natuurmonument Op Fort bij Nigtevecht kun je tijdens de OERRR-expeditie weer allerlei avonturen beleven. Op deze prachtige, verscholen plek in het groen is op zondag 29 augustus van alles te doen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Luister naar de natuurverhalen van de boswachter of leer meer over forten van een fortengids. Doe de foto-bingo, loop over het blote voetenpad, bekijk met een verrekijker de watervogels in de fortgracht. Maar als je de enorme binnenvaartschepen op het Amsterdam-Rijnkanaal leuker vindt, mag je daar natuurlijk ook naar kijken.

Met andere woorden: voor iedereen is er wat leuks te beleven op Fort bij Nigtevecht. Natuurmonumenten heeft een parcours op het fort uitgezet met allemaal OERRR-opdrachten.

Uitpuffen met taart
Na afloop kun je op het terras van het fort uitpuffen onder het genot van zelfgemaakte taart, goede koffie, thee of fris.

Op OERRR-expeditie op Fort bij Nigtevecht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.