Op zoek naar de Schotse hooglanders


-advertentiepositie-



Op zoek naar de Schotse hooglanders

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Altijd al willen weten waar en waarom er Schotse hooglandrunderen ingezet worden voor begrazing? Ga mee op pad met onze gids die het ge Altijd al willen weten waar en waarom er Schotse hooglandrunderen ingezet worden voor begrazing? Ga mee op pad met onze gids die het gebied op zijn/haar duimpje kent. We maken een flinke wandeling in de omgeving van de Carolinahoeve en door de Onzalige bossen. De kans is groot dat we deze imposante dieren ook gaan zien..

Let op!

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt er ten allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Lees hier alle informatie.

Altijd al willen weten waar en waarom er Schotse hooglandrunderen ingezet worden voor begrazing? Ga mee op pad met onze gids die het gebied op zijn/haar duimpje kent. We maken een flinke wandeling in de omgeving van de Carolinahoeve en door de Onzalige bossen. De kans is groot dat we deze imposante dieren ook gaan zien.

De gids vertelt je alles over deze grote grazers en zal ook de verschillende sporen laten zien die zij achterlaten in het terrein. Heb je wel eens een stierenkuil gezien? En waarom maken ze deze kuilen? En weet je waarom deze kudde een speciale status heeft?

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Op zoek naar de Schotse hooglanders
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.