1

Schilderen op het strand van Schiermonnikoog


-advertentiepositie-



Schilderen op het strand van Schiermonnikoog

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een hele ochtend schilderen aan het strand. Helemaal opgaan in vergezichten met prachtige wolkenluchten boven de horizon. Een hele ochtend schilderen aan het strand. Helemaal opgaan in vergezichten met prachtige wolkenluchten boven de horizon.. Workshop Schilderen op het strand met kunstenares Irene Meuldijk:

Een hele ochtend schilderen aan het strand. Helemaal opgaan in vergezichten met prachtige wolkenluchten boven de horizon.

Gefascineerd zijn door het steeds veranderend licht aan de kust. Deels water en deels land. Vastleggen met verf op doek, wat er zich aandient op dàt moment. Dat is waar ik je graag bij wil begeleiden. Met een paletmes zoeken naar structuren of met penselen de onwaarschijnlijke tinten blauw pakken van lucht en water. Mijn passie ligt bij het schilderen van de weidsheid van landschappen, vooral die aan de kust. Dit was al zo voor mijn studie aan de kunstacademie in Groningen. Na 30 jaar teken- en schilderles te hebben gegeven op het voortgezet onderwijs, woon ik sinds een paar jaar op het eiland en wil ik graag mijn passie voor schilderen met je delen. Ik kan je helpen zoeken naar een goede compositie, adviseren over het mengen van kleuren en te hanteren technieken èn jezelf laten verrassen door ‘toevalligheden’. 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Schilderen op het strand van Schiermonnikoog
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.