Op pad met de boswachter op Landgoed Mookerheide


-advertentiepositie-



Op pad met de boswachter op Landgoed Mookerheide

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga samen met de boswachter van Natuurmonumenten op zoek naar de mooie natuur op Landgoed Mookerheide. Ga samen met de boswachter van Natuurmonumenten op zoek naar de mooie natuur op Landgoed Mookerheide. . Ga samen met de boswachter van Natuurmonumenten op zoek naar de mooie natuur op Landgoed Mookerheide. De boswachter neemt je mee en zal van alles vertellen over de geschiedenis en natuur op dit 150 hectare grote landgoed.

Het landgoed is gesticht in 1903 door Jan J. Luden van Heumen. Hij maakt een landgoed met jachtslot, kassen, tuinen en een parkbos. Natuurmonumenten is bezig het landgoed weer in ere te herstellen. Op een gedeelte van het landgoed is een natuurbegraafplaats gevestigd. Samen met de boswachter gaan we op ontdekking wat de natuur op dit landgoed ons allemaal te bieden heeft. Het jachtslot wordt bij deze excursie NIET bezocht.

Praktische informatie
Tijdens deze excursie word je welkom geheten door de boswachter de foodtrucks van De Tuin bij de ingang van de tuinen van Landgoed Mookerheide, Heumensebaan 18 in Molenhoek. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. Daarna ga ja op pad en vertelt de excursie-boswachter je alles over het landgoed en de natuur van Natuurmonumenten. Er kunnen maximaal 10 mensen mee. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Op pad met de boswachter op Landgoed Mookerheide
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.