Zeehondentocht met zandplaatexcursie (Boschwad)

Zeehondentocht met zandplaatexcursie (Boschwad)

Vlak voor laag water vertrekt deze zeehondentocht vanaf de veersteiger om tussen de zandbanken door te varen. Na ongeveer een uur varen Vlak voor laag water vertrekt deze zeehondentocht vanaf de veersteiger om tussen de zandbanken door te varen. Na ongeveer een uur varen kunt u van boord om onder leiding van een gids op een zandbank zelf het wad te ervaren..

In het gehele Noorden van het land zijn nog maar weinig schepen die de “blauwe diesel” als brandstof gebruiken. “Blauwe diesel" is een biologisch gemaakt product. Het grootste voordeel is dat het geheel emissievrij is. Er is dus geen CO2 uitstoot meer. Klik hier voor meer informatie over blauwe dieselDe zeehondentocht duurt ongeveer 3,5 uur en vertrekt vanaf de veerdam bij de veerboot. Zeehondentocht met een Engelsmanplaat Excursie

De M.S. Boschwad neemt u mee op excursie richting de zeehondenbanken. Vlak voor laag water vertrekt deze zeehondentocht vanaf de veersteiger om tussen de zandbanken door te varen. Na ongeveer een uur varen kunt u van boord om onder leiding van een gids op een zandbank zelf het wad te ervaren.LET OP: om op de Engelsmanplaat te komen, moet u een stukje door het water, afhankelijk van omstandigheden kan dit best heuphoogte zijn. Neem dus vooral extra kleding mee. U heeft geen speciaal schoeisel nodig, dit kan op blote voeten.

Zeehondentocht met zandplaatexcursie (Boschwad)

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.