Fashion Week the Hague


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Fashion Week the Hague

De Fashionweek is een non-profitorganisatie die platforms creëert voor creatievelingen om hun werk te presenteren en contact te maken met de industrie.

Het doel van The Fashionweek is om een ​​podium te creëren en nieuwe creatievelingen te begeleiden. Er zit veel talent verborgen maar weinig ruimte voor het podium dat ontwerpers van mode en textiel, modefotografen, sieradenontwerpers etc. goed kunnen gebruiken om te laten zien wat ze kunnen en hopelijk een plek te veroveren in de moeilijk te penetreren modemarkt . De Fashionweek zorgt daarvoor met mode-evenementen, -shows, -tentoonstellingen, -workshops en samenwerkingen met bekende merken en culturele plekken.

Samenwerking
Samenwerking en diversiteit zijn de twee sleutelwoorden op dit creatieve mode-event. Gevestigde en nieuwe namen in de modewereld krijgen de kans om zichzelf en hun creaties te laten zien. Er moet ruimte zijn voor elke vorm van mode, maar creativiteit en liefde staan ​​voorop. Ook moet iedereen welkom zijn. Een huismoeder heeft misschien veel meer passie voor mode dan een modestylist en daarom willen we het festival openstellen door shows, tentoonstellingen en workshops te creëren die voor iedereen toegankelijk zijn.

De Haagse Modeweek
Door de introductie van The Hague Fashion Week zullen meer mensen in de regio Haaglanden het werk van modeontwerpers leren waarderen en een liefde voor het modevak ontwikkelen. Daarnaast is de creatieve fase erg belangrijk. Het doel is om The Hague Fashion Week elk jaar groter te laten worden en uiteindelijk misschien wel meer bekende fashion weeks te overtreffen in bezoekersaantallen en het podium voor Nederlands modetalent.

Fashion Week the Hague

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.