Herfst in 't Park


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Herfst in 't Park

Het is Herfst in t Park van 20 t/m 31 oktober bij Speel- en bunkerpark Groede Podium. Er is weer van alles te beleven in het Park. Er s

Met bomen in prachtige herfstkleuren is Groede Podium tijdens de herfst n van de kleurrijkste locaties aan de kust. In het Speel- en bunkerpark kunnen kinderen lekker klimmen, klauteren en ravotten. Op de speelkubussen, de klimtorens en de waterspeeltuin raken kinderen nooit uitgespeeld. Dieren als konijnen, geiten, herten en ezels hebben een eigen plekje in het park. En tijdens Herfst in t Park is er in Groede Podium ng meer te beleven.

Programma
Tijdens de woensdagmiddagen op 20 en 27 oktober staat de Herfst voorop Knutselen in herfstthema, ponyrijden, stokbrood bakken of marshmallows roosteren. Ook worden er speciale Kinder bunkertochten georganiseerd, onder leiding van een gids die alles afweet van de bunkers en het verhaal wat zich er jaren geleden afspeelde.

Op de zondagen, 24 en 31 oktober staat het programma ook bol van de activiteiten. Zo weet Tijl Damen de kinderen zondag de 24e te vermaken tijdens zijn interactief muziektheater en zorgen de live bands Woodworks en de Ukelele band aansluitend aan zijn voorstelling voor de nodige gezelligheid rond t Hoofdkwartier. Zodra het begint te schemeren wordt de muziek gedoofd en worden de lichtjes ontstoken voor de lampionnenoptocht. De optocht start nadat het eerste gedeelte van het verhaal verteld is, wat natuurlijk nog een vervolg krijgt Ouders gaan mee ter begeleiding en extra veel gezelligheid.

Het programma op zondag de 31e gaat in de ochtend van start met een Herfstexpeditie. Samen op zoek naar kriebelbeestjes, die zich verstoppen op de meest verrassende plekjes. Ook roofvogels kunnen die dag van dichtbij bekeken worden. In de middag suizen ze om je oren tijdens de roofvogeldemonstratie, leuk voor jong & oud, wat meteen de afsluiter is van Herfst in t Park 2021.

Natuurlijk kan er door jong en oud gesmuld worden van de lekkerste herfstgerechten en een (warm) drankje, te verkrijgen bij t Hoofdkwartier.

Meer informatie en aanmelden
Herfst in t Park is gratis toegankelijk. Voor enkele activiteiten is het nodig vooraf aan te melden en wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kijk voor het volledige programma, aanvangstijden en aanmelden op de website van www.groedepodium.nl.

Herfst in 't Park

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.