1

Ledencommissie nodigt je uit in voor een excursie bij een boer met visie




Ledencommissie nodigt je uit in voor een excursie bij een boer met visie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De ledencommissie Noord-Brabant en Rijk van Nijmegen nodigt je van harte uit voor zeer interessante themadag op zaterdagmiddag 16 oktob De ledencommissie Noord-Brabant en Rijk van Nijmegen nodigt je van harte uit voor zeer interessante themadag op zaterdagmiddag 16 oktober! . De ledencommissie Noord-Brabant en Rijk van Nijmegen nodigt je van harte uit voor zeer interessante themadag op zaterdagmiddag 16 oktober!

Zoveel mogelijk in balans met de natuur
Als locatie is gekozen voor het melkveebedrijf van de familie van Herwijnen. Dit bedrijf werkt samen met Natuurmonumenten en wil zo bewust mogelijk boeren. Op deze dag worden successen, uitdagingen en dilemma’s met u gedeeld en besproken.

U krijgt in groepjes van 20 personen een rondleiding op het bedrijf verzorgd door boer en zoon van Herwijnen en u bezoekt tezamen met de boswachter het natuurgebied De Hedelse Bovenwaard. Het is verstandig stevige schoenen en eventueel regenkleding mee te nemen. Voor koffie/thee/soep wordt uiteraard gezorgd. U wordt verzocht zelf een lunchpakketje mee te nemen.

We hopen u op deze dag te mogen verwelkomen !

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,

LEDENCOMMISSIE  Noord Brabant en Rijk van Nijmegen


Wanneer
Zaterdag 16 oktober van 10.00 tot 15.00 uur

Waar
Melkveebedrijf Familie van Herwijnen, Sint Annaweg 51, 5321 NM Hedel.

Aanmelden
Deelname is alleen mogelijk door middel van het tonen van de QR op de CoronaCheck-app. In verband met de catering en eventuele coronamaatregelen is het nodig om je vooraf aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober.
 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Ledencommissie nodigt je uit in voor een excursie bij een boer met visie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.