1

Happy Halloween in Park Tivoli




Happy Halloween in Park Tivoli

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom tijdens Happy Halloween van 23 t/m 31 oktober 2021 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Dagelijks kun je genieten van Toffi’s Show en Tivoli’s Griezeldisco. Daarnaast heeft Graaf Gruwelstyn de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van het Griezelbos te verbreken. Ook kun je in het park (tegen betaling) in de Pumpkin Game Gallery terecht voor Spooky Spelletjes (altijd prijs), Heksenveertjes (hair feathers) en ‘griezelige’ glitter tattoos.
GRATIS uur spelen in de herfstvakantie!
In de herfstvakantie (van 23 t/m 31 oktober) is het park dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je betaalt hiervoor het reguliere middagtarief van € 13,50 p.p.. Dat is gratis een uur langer spelen!
Online tickets
Je kunt een middagticket van 13.00 tot 17.00 uur aanschaffen en kunt dan vanaf 12.00 uur al naar binnen. In de ochtend is het pretpark gesloten. De attracties zijn vanaf 12.00 uur geopend. Op rustige dagen worden alle attracties om en om gedraaid.
* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.

 Bezoek www.parktivoli.nl

Happy Halloween in Park Tivoli
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.