Gezinswandeling met de Nachtwachter


-advertentiepositie-



Gezinswandeling met de Nachtwachter

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga mee met de Nachtwachter en beleef de geheimen van de nacht. Ga mee met de Nachtwachter en beleef de geheimen van de nacht.. Wandel mee met de Nachtwachter en beleef de duisternis op het Dwingelderveld

Het valt niet mee om verstokte dagkinderen en hun ouders kennis te laten maken met de nacht van het Dwingelderveld, maar de Nachtwachter weet als geen ander hoe hij dat moet aanpakken. Ga met hem mee en ontdek de geheimen van de nacht.

Sluier van Stilte

Stukje bij beetje worden de dagmensen ingewijd in de geheimen van de nacht. Daarbij hoort ook enige kennis van het nachtjargon dat de Nachtwachter gebruikt, zoals het begrip 'Sluier van stilte' en de woorden 'Krekelstem' en 'Nachtconcert'. Na de tocht levert de Nachtwachter de deelnemers weer bij 't startpunt af en gaat vervolgens zelf terug naar het westen, de nacht in. De dagmensen die iets minder dagmens zijn geworden kijken hem na.

Tips voor deze wandeling:

  • Deze wandeling is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en hun (groot)ouders.
  • Draag bedekkende kleding
  • Controleer uzelf en uw kinderen op teken na een bezoek in de natuur.
  • Honden mogen helaas niet mee

Groepen en feestjes

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Advies: houd 1,5 meter afstand. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 12 personen (ouders en kinderen melden zich aan). Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

  • Schud geen handen en vermijd fysiek contact
  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten
  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
  • Nies en/of hoest in je elleboog
  • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Gezinswandeling met de Nachtwachter
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.