Sprookjesfestival 2021


-advertentiepositie-



Sprookjesfestival 2021

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Negen dagen lang staat Arnhem in het teken van sprookjes. Met haar sierlijke parken, vorstelijke kastelen, klaterende beekjes, glooiende heuvels en sfeervolle plekjes is Arnhem de gedroomde locatie voor het Sprookjesfestival.

Een heleboel sprookjesfiguren bevolken de straten, bossen en pleinen van Arnhem van 23 tot en met 31 oktober 2021. Uit alle hoeken en gaten in de stad komen sprookjesfiguren om het Sprookjesfestival te vieren. Voor groot, maar vooral voor klein, is er van alles te beleven in de grootste sprookjesstad van Nederland, waar een heuse sprookjesprinses, prinses Arnerijntje, negen dagen lang de baas is. Het thema is dit jaar 'Sprookjes uit 1001 nacht'.

Sprookjes komen binnen het festival terug in de breedste zin van het woord. Zowel traditionele als moderne sprookjesverhalen vinden hun weg binnen het enorme aanbod aan activiteiten. Mooie prinsessen, hardwerkende kabouters, lieve wolven, rondspringende kikkers en grappige lakeien duiken op in de sprookjesvertolkingen van gevestigde en opkomende kunstenaars. Een sprookjescircus, dans, (vertel)theater, musical, muziek, film, workshops in het theater, op school, op straat en in de wijken. Er zijn honderden activiteiten op verschillende locaties. Maar altijd sprookjesachtig.

Dit jaar zijn er ook activiteiten in de plaatsen en kastelen om Arnhem heen. Ga naar de site voor het volledige programma.

 Bezoek www.sprookjesfestival.nl

Sprookjesfestival 2021
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.