Halloween – verhalenvertellers in het donkere bos


-advertentiepositie-



Halloween – verhalenvertellers in het donkere bos

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Durf jij, tijdens Halloween, in het donker het bos te bezoeken? Het is er dan lekker griezelig en er worden spannende verhalen verteld. Durf jij, tijdens Halloween, in het donker het bos te bezoeken? Het is er dan lekker griezelig en er worden spannende verhalen verteld. Niets is wat het lijkt.. Let op!

Wij volgen bij onze activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt er ten allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Lees hier alle informatie.

Durf jij, tijdens Halloween, in het donker het bos te bezoeken? Het is er dan lekker griezelig en er worden spannende verhalen verteld. Niets is wat het lijkt.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Als met zonsondergang de mensen weer huiswaarts gaan keert de rust terug in de bossen van Veluwezoom. Maar is het wel echt zo rustig in het donkere bos? Er zijn veel dieren die juist actief worden als de zon ondergaat. Egels scharrelen hun kostje bij elkaar, vleermuizen vliegen rond,  dassen gaan op pad en ook wolven zijn ‘s nachts actief.

Zwervend door het donkere bos kom je de verhalenvertellers tegen en  misschien hoor je onderweg wel een van de nachtelijke jagers huilen of roepen. Na afloop krijg je warme chocomelk om even bij te komen van je nachtelijk avontuur.

Deze avondactiviteit is een coproductie met verhalenvertellers van de Vertelacademie.

Starttijden

Je kunt om 19.30 en om 20.00 uur starten.

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje.
  • Dit is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje.
  • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
  • Doe stevige schoenen aan.
  • Honden mogen helaas niet mee.
  • Vergeet je zaklamp niet.

 

 

OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Halloween – verhalenvertellers in het donkere bos
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.