Mindful Muiderslot


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Mindful Muiderslot

In deze drukke tijden geven we bij Rijksmuseum Muiderslot aandacht aan positiviteit, kracht en ontspanning. In deze drukke tijden geven we bij Rijksmuseum Muiderslot aandacht aan positiviteit, kracht en ontspanning. Dit doen we tijdens een exclusieve clinic waarin yoga, mindfulness en geschiedenis elkaar ontmoeten in het kasteel.

Het kasteel vlakbij Amsterdam is al ruim 700 jaar oud en gebouwd als een ondoordringbare vesting waar de vijand buiten de deur gehouden moest worden. En juist dat is een overeenkomst met de aloude filosofie van yoga. Met yoga maak je je immers sterk. Door verschillende lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken te oefenen, door gezond te eten en je bewust te zijn van je gedrag, vergroot je je lichamelijke, mentale en spirituele kracht, balans en flexibiliteit.

De clinic duurt  van 10.30 tot 12.15 uur. Na ontvangst met muntthee uit eigen tuin is er een gezamenlijke wandeling door de kasteeltuinen, gevolgd door een uur yoga. Hierna is de gelegenheid om het kasteel te bezoeken met een audiogids.
Reserveren vooraf is verplicht, er is beperkt plek.
Kosten voor de clinic: 15 euro per persoon. Dit is inclusief yogasessie, thee en een snackje en exclusief entreebewijs tot het museum.
Wil je meedoen? Reserveer dan zowel een kaartje voor de clinic als een entreebewijs tot het kasteel. Je hebt beiden nodig
De clinic wordt gegeven door Nitish Sudhir Soundalgekar, de Muiderslot yoga master.
Soepel zittende kleding is prettig. Een matje hebben wij voor je.

Mindful Muiderslot

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.