Kerstvakantie


Kerstvakantie

Tijdens deze weken zijn er allerlei leuke dingen te doen bij het Muiderslot: muziek, wandelingen, rondleidingen en nog veel meer! Van 25 december 2021 tot en met 9 januari 2022 is het kerstvakantie. Tijdens deze weken zijn er allerlei leuke dingen te doen bij het Muiderslot: muziek, wandelingen, rondleidingen en nog veel meer


Kids: inloop atelier vlekkendep

Voor veel mensen betekent de kerstvakantie: lekker eten. Gourmetten met kerst, oliebollen en appelflappen met oud en nieuw, toastjes met zalm of ander lekkers op nieuwjaarsdag. En bij veel en lekker eten maak je vlekken: in het tafellaken, vlekken op je kleren en op de vloer. Heb je wel eens goed naar vlekken gekeken? Daar kan je hartstikke mooie dingen van maken In de kerstvakantie breng je op het Muiderslot aquarelvlekken tot leven. Maak van vlekken ridders, monsters fantasiedieren en andere wezens Klik hier voor meer informatie.

Voorlezen
Tijdens de kerstvakantie worden er op maandag, woensdag en vrijdag voorleesmiddagen voor kinderen van 3 tot 8 jaar georganiseerd bij het Muiderslot Kom jij ook langs voor een mooi winters verhaal?

De Maaltuin
Vanaf 9 december 2021 tot en met 23 januari 2022 vormt het Muiderslot het decor voor een sprookjesachtige wintereditie van pop-up restaurant De Maaltuin. Proef en beleef de rijke historie tijdens een ontdekkingstocht door de verschillende ruimtes in het kasteel, vol verhalen en live muziek.

Snerttours
Op 30 en 31 december 2021 uur sluiten we het lastige jaar 2021 af met snerttours. Tijdens deze tours beleef je de allerslechtste rondleiding ooit Wie durft?

Winterwandeling
Op 28 en 30 dec 2021 en 4 en 6 januari 2022 zijn er winterse rondleidingen door het buitengebied rond het kasteel. De gids vertelt je van alles over het winterse leven op en rond een middeleeuws kasteel. Geef je snel op

Kerstvakantie

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.