Chocolade en Speculaasfabriek


Chocolade en Speculaasfabriek

Oh kom er eens kijken, wat je allemaal kunt beleven in het Zaans Museum: Van 13 november t/m 5 december wordt het Zaans Museum omgetoverd tot de chocolade- en speculaasfabriek van Sinterklaas. Kom gezellig langs voor het leukste én smakelijkste Sinterklaasuitje! De bakkers van Sinterklaas hebben dringend jouw hulp nodig: Er moeten nog heel veel speculaaspoppen worden gebakken voor 5 december, maar op het recept mist één belangrijk ingrediënt! Gelukkig is er nog een klein beetje deeg over, dus je mag eerst zelf aan de slag als meesterbakker. Terwijl jouw pop in de oven zit, ga je op onderzoek uit in het museum. Vind jij het ontbrekende ingrediënt en maak jij zo het recept voor speculaasjes weer compleet? Na jouw bezoek mag je jouw zelfgemaakte speculaaspop ophalen bij de bakkers van de Sint. Dat wordt smullen!

Chocolade en Speculaasfabriek

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.