Winterse Sferen bij Veluws Zandsculpturenfestijn


Winterse Sferen bij Veluws Zandsculpturenfestijn

Van 16 november tot en met 11 december zijn 't Veluws Zandsculpturenfestijn en De Beeldentuin in winterse sferen! Geniet van de gezelligheid, ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en neem een kijkje bij één van de kramen met kleding, modeaccessoires, delicatessen, verzorgingsproducten, brocante, etc. Of shop de leukste cadeaus in de woonwinkel. Even op adem komen? Neem Glühwein, erwtensoep of een kopje chocolademelk met oliebol en het ultieme wintergevoel is compleet. Op het sfeervolle winterterras kunt u genieten van een winterse versnapering!

Je kunt de Winterse Sferen ook combineren met een lekkere Winterse High Tea in lunchroom De Rozentuin. Zij reserveren dan maximaal 2 uur lang een tafel voor jullie om lekker even bij te kletsen en te genieten van de hartige en zoete hapjes. Dit is € 27,50 per persoon in combinatie met de entree. Reserveren hiervoor moet via www.lunchroomderozentuin.nl/. LET OP! Reserveert u de High Tea, dan is dat inclusief entree, dus kaartjes boeken is dan niet meer nodig!

De Beeldentuin is deze dagen geopend van 10.00 uur tot en met 18.00 uur. Boek snel een tijdslot en geniet! Tip: de eerste uren is het nog lekker rustig.

Winterse Sferen bij Veluws Zandsculpturenfestijn

Foto: 't Veluws Zandsculpturenfestijn