1

Fotoworkshop winterochtend Kleine Meer


-advertentiepositie-



Fotoworkshop winterochtend Kleine Meer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Samen met fotografen Astrid Brouwers en Frans Tijink ga je op pad in natuurgebied Kleine Meer. Zij nemen je mee in een winterwonderland Samen met fotografen Astrid Brouwers en Frans Tijink ga je op pad in natuurgebied Kleine Meer. Zij nemen je mee in een winterwonderland waarbij je de prachtige taferelen van de winterse natuur in beeld brengt. . Voor veel fotografen werkt het weidse vennenlandschap als een magneet in de winter. In deze prachtige setting gaan we samen met u op zoek naar de ultieme winterfoto. Dat betekent ook dat we misschien wel languit op de grond liggen voor een foto; dus trek vooral warme, gemakkelijke kleding en schoenen aan die vies mogen worden.

Maak kennis met:

Astrid Brouwers

Astrid Brouwers (1980) is meer dan 10 jaar actief als natuurfotografe en eigenlijk haar hele leven al bezig om natuur en creativiteit met elkaar te verbinden. "Vooral het in detail weergeven van mooie dingen uit de natuur door middel van macrofotografie is waar ik het liefste mee bezig ben. Niets is er fascinerender dan een klein simpel beestje heel groot in beeld te brengen en zo alle kleine details, die normaal niet opvallen, te zien.

Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag. Veel mensen worstelen met de instellingen op hun camera of zijn bij thuiskomst teleurgesteld over het uiteindelijke resultaat. Tijdens de cursussen en workshops (natuur)fotografie die ik geef, vertel ik al mijn tips & tricks. Ik geniet van de enthousiaste reacties wanneer mensen al glunderend naar hun prachtige resultaten op hun camerascherm kijken. Geloof mij, er is echt niet veel nodig om met mooiere resultaten thuis te komen. Iedereen kan het!"

Frans Tijink

Frans Tijink (1955) combineert zijn passie voor natuurfotografie met gidsen in natuurgebieden. Vooral in de eigen regio, op mooie plekjes waar ik gemakkelijk vaker kan komen.

"Ik heb er plezier in dat anderen meer zien, ervaren en beter fotograferen door het toepassen van mijn kennis en (eenvoudige) aanwijzingen. Mijn kracht ligt in dingen zien die een ander niet ziet. En eenvoud in uitleg op alle niveaus, van beginneling tot zeer ervaren fotografen.

Ik nodig je graag uit om mee op pad te gaan en tevreden naar huis te gaan met verrassende natuurfoto’s."

Tips van de fotografen

  • Breng een camera/telefoon om foto's mee te maken mee.
  • Bent u in het bezit van een macrolens? Neemt u deze vooral mee.
  • Trek stevige wandelschoenen aan.
  • Draag warme en comfortabele kleding die past bij het weer en waarmee je op de grond kunt liggen.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Fotoworkshop winterochtend Kleine Meer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.