IDFA Extended Bigger than us


IDFA Extended Bigger than us

Het International Documentary Film Festival Amsterdam dat dit jaar komt 28 november met een bijzondere selectie interessante documentai

IDFA Extended - Bigger than us van Flore Vasseur
Het International Documentary Film Festival Amsterdam dat dit jaar 17-28 november plaatsvindt, komt 28 november met een bijzondere selectie interessante documentaires van deze editie naar Fort bij Abcoude. En van deze films is Bigger than us van Flore Vasseur.

Bigger than us
Overal ter wereld vragen jongeren aandacht voor schijnbaar uiteenlopende problemen: klimaatontwrichting, inperking van de persvrijheid, mensenrechtenschendingen, etc. Allemaal geloven ze dat het anders kan en moet, en dat zij het verschil kunnen maken. Voor deze hoopgevende film reist Melati, inmiddels twintig, de wereld rond, op zoek naar medestrijders.

Op 28 november zullen er op Fort bij Abcoude in totaal vier documentaires van het IDFA getoond worden:

Cow - Andrea Arnold: draait om 12:00 uur
Four journeys - Louis Hothotho draait om 14:00 uur
Turn Your Body to the Sun - Aliona van der Hors: draait om 16:30 uur

De films worden getoond in een verwarmde ruimte in de bomvrije kazerne. Er zijn drankjes en een snackje verkrijgbaar.

Passe-partout
Het is ook mogelijk de vier films achter elkaar te zien met een pauze ertussen. Reserveer nu een passe-partout.
Samenwerking tussen Natuurmonumenten en Cultuurhuis Abcoude. IDFA extended op Fort bij Abcoude wordt georganiseerd door Cultuurhuis Abcoude in samenwerking met Natuurmonumenten. 

Corona-richtlijnen
Tijdens dit IDFA EXTENDED programma werken we met coronatoegangsbewijzen (voor 13+ bezoekers). Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of al recent corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid. Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs (ook een papieren versie) en de CoronaCheck-app vind je op coronacheck.nl

Fort bij Abcoude
Molenweg 19
1391 CH Abcoude (UT)

IDFA Extended Bigger than us

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.