OERRR Vette vogelsnacks én een vogelhuisje maken in Oisterwijk


OERRR Vette vogelsnacks én een vogelhuisje maken in Oisterwijk

Help de vogels een handje! Maak de lekkerste vogelsnack en timmer een eigen vogelhuisje! Help de vogels een handje! Maak de lekkerste vogelsnack en timmer een eigen vogelhuisje! .

Vogelsnacks makenKom jij de vogels helpen? Voedzame snacks maken is superleuk én de vogels zijn er blij mee! Bij het bezoekerscentrum leer je hoe je de lekkerste vogelsnacks maakt: Tover een dennenappel om tot een snackbar of maak een voederhuisje van een melkpak of maak vetbollen van dennenappels.Extra toegevoegd: Maak je eigen vogelhuisje!Alsof het nog niet genoeg is doen we deze middag nóg meer voor de vogels: timmer een heus vogelhuis in elkaar waar vogels zoals de Koolmees in gaan wonen. De spijkers zijn gesponsord door Praxis. Praxis bedankt!

Het wordt een gezellige middag vol knutselkunsten. Van 13.30 uur tot 15.30 uur voor kinderen van 8 t/m 12 jaar zónder hun ouders. Knutsel mee en neem je zelfgemaakte spullen mee naar huis. Voer de vogels in je eigen tuin of geef de vogelsnacks cadeau! Hang het huisje op een plek die vogels fijn vinden. Wij vertellen je daar alles over. 

Handig om te weten
  • Dat wordt heel gezellig!

  • Alleen kinderen melden zich aan. De activiteit is zonder de ouders erbij. Die mogen lekker relaxen in het bos of gezellig bij Groot Speijck, daar kun je terecht voor de innerlijke mens.

OERRR Vette vogelsnacks én een vogelhuisje maken in Oisterwijk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.