Spookverschijnselen op en rond vliegvelden


Spookverschijnselen op en rond vliegvelden

De lezing op 4 december wordt verzorgd door Peter de Raaf en wordt twee keer gegeven, de eerste om 11 uur en de tweede om 13 uur. Bezoe Zowel tijdens als na de Tweede Wereldoorlog deden en doen veel verhalen de ronde over bijzondere en spookachtige verschijningen en gebeurtenissen op en rond oude vliegvelden in Engeland. Het gaat om geestverschijningen of bijvoorbeeld geluiden van mensen in een Control Tower terwijl die helemaal leeg is. Ook hoorde men op gezette tijden muziek van Glenn Miller uit een oude radio terwijl die helemaal niet is aangesloten. Het zijn ongelofelijke, maar waar gebeurde, verhalen gebaseerd op getuigenissen van mensen. Peter geeft in deze lezing een aantal zeer markante voorbeelden. Laat u verassen en geloof een beetje in het ongelofelijke.

De lezing op 4 december wordt verzorgd door Peter de Raaf en wordt twee keer gegeven, de eerste om 11 uur en de tweede om 13 uur.

Bezoekers van het museum kunnen deze lezing gratis bijwonen.

Openingstijden
Het museum is geopend op zaterdag en de 2e zondag van de maand van 10.30 tot 16.30 uur. De toegang bedraagt 6,00 voor volwassenen en 3,00 voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Donateurs van de stichting en veteranen hebben gratis toegang.

Toegang reserveren
Bezoekers wordt gevraagd zich op te geven op www.crash40-45.nl/kaarten-reserveren/<https://www.crash40-45.nl/test-crash40-45-nl/kaarten-reserveren/> . Gelet op de situatie m.b.t. het Corona virus vragen wij u afstand te houden tot andere bezoekers en ons personeel. Kom niet als u klachten heeft.
Het museum is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug (nabij Rijsenhout).

Spookverschijnselen op en rond vliegvelden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.