Culinaire wandeling November Wandelmaand op Schiermonnikoog


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Culinaire wandeling November Wandelmaand op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog kent leuke cafs en restaurants die ook in november gezelligheid bieden. De culinaire wandeling is de uitgelezen manier Schiermonnikoog kent leuke cafés en restaurants die ook in november gezelligheid bieden. De culinaire wandeling is de uitgelezen manier om de verschillende restaurants van het eiland te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling..

U loopt met uw eigen gezelschap, in uw eigen tempo één van de wandelroutes. Elke route voert u langs vijf sfeervolle locaties. Bij elke locatie krijgt u een onderdeel van een vijfgangenmenu geserveerd, met een bijpassend drankje.Dieetwensen kunt u aangeven bij uw reservering waarop de cafés en restaurants u indien nodig een alternatief gerecht aanbieden. Met wensen als vegetarisch, geen vis e.d. kan rekening gehouden worden. Met verdergaande diëten als bijvoorbeeld veganistisch helaas niet.
  • Er wordt op drie verschillende tijden gestart, u krijgt willekeurig een starttijd toegewezen en dient zich hier aan te houden 

  • Starttijden zijn: 12.00 uur, 12.30 uur en 13.00 uur

  • Tijdens de route komt u langs verschillende restaurants. Om opstoppingen te voorkomen vind u in de tekst het tijdvak waarbinnen uw tafel wordt vrijgehouden, dit zal voldoende ruimte geven om op uw eigen tempo te wandelen. Wel is het is belangrijk dat u binnen dit tijdvak bij het betreffende restaurant aankomt.

Culinaire wandeling November Wandelmaand op Schiermonnikoog

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.