Winterse struintocht


Winterse struintocht

AFGELAST - Een winterse middagwandeling over de landgoed Westerheide.

Afgelast vanwege coronamaatregelen: in verband met de huidige coronamaatregelen zijn de excursies tot en met 25 januari 2022 helaas afgelast. Hebt u tickets voor een excursie in deze periode dan ontvangt u per e-mail bericht.

Natuurlijk betekent dit niet dat u er zelf niet op uit kunt gaan. Kies een gebied dicht bij huis en volg de richtlijnen van het RIVM. Ook kunt u met een informatieve wandelroute zelf op stap gaan. Blijf gezond en we hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen bij onze excursies.

Hebt u zin in een wandeling maar geen zin om te verdwalen? Dan is het fijn om samen met de boswachter op stap te gaan. Onderweg wordt er aandacht besteed aan landgoederen in het algemeen, de natuur en haar ontstaan en allerlei natuurwetenswaardigheden. We komen op mooie plekjes en horen verschillende anekdotes. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om te genieten van de winterse stilte.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

    • Tijd: start om 13.30 uur. Duur: ca 2 uur.
    • Deelnemers: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
    • Startlocatie: Harderwijkerweg inrijden tegenover Restaurant Roadhouse (Amsterdamseweg N224). Na ca. 200 meter links parkeren bij bord Geldersch Landschap & Kasteelen.
    • Informatie: Gerard van Kerkhoff, tel. 06-23218416 of Pedro van Gogh, 0654654049.
    • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Afgelast

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch Foto: Kasteel Cannenburch