Winterwandeling

Winterwandeling

Een mooie winterse wandeling over landgoed Mariendaal

We nemen de deelnemers mee op een tocht door het winterse Mariendaal. Het is een gevarieerd landschap met mooie uitzichten, glooiende hellingen en natuurlijk de groene bedstee. De groene bedstee is de grootste berceau (loofgang) van Europa. Het gebied kent een rijke historie. Rond 1500 was hier een groot klooster. Niet zo lang geleden zijn hiervan fundamenten teruggevonden. Onderweg valt er genoeg te vertellen over de ontstaansgeschiedenis en de diverse ornamenten die in het landschap aanwezig zijn.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

    • Tijd: Start om 13.30 uur. Duur: ca 2 uur.
    • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
    • Startlocatie: parkeerplaats Mariëndaal, ingang via Mariëndaal aan de zijstraat Utrechtseweg (N 225) tussen Arnhem en Oosterbeek. Parkeren kan op de parkeerplaats links en langs de weg voor het tunneltje onder de spoorlijn Arnhem - Utrecht.
    • Informatie: Gerard van Kerkhoff, tel. 06-23218416 of Job Laan, tel. 06-83179965.
    • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Winterwandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.