Volle maan wandeling

Volle maan wandeling

Laat u verrassen door nachtelijke geluiden in het bos bij maanlicht.

Normaal is de Lochemse Berg na zonsondergang niet toegankelijk, maar als het volle maan is wordt soms een uitzondering gemaakt. De boswachter neemt u dan in het donker mee over de berg. Te zien zijn dan de sterren en de gloed van de verlichting van nabijgelegen dorpen en campings. Te horen zijn allerlei omgevingsgeluiden, geritsel in de bladeren, wegspringende konijnen en misschien roepende bosuilen. Juist hierdoor zult u merken dat een wandeling die u overdag al vaker hebt gemaakt gedurende de nacht opeens geheel nieuw en anders kan zijn. Probeer het maar eens en loop mee met de boswachters.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs GLK 3,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas.
  • Opmerking: Deze excursie is geschikt voor goede, stabiele wandelaars vanaf 12 jaar. Stevig schoeisel is noodzakelijk. Bij harde regen, sneeuw, storm of mist gaat de wandeling niet door.
  • Startlocatie: Parkeerplaats bij Eethuis "De Kale Berg", Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem.
  • Informatie: Wim de Vries, tel. 06-17320363 of Ronald Mannessen, tel. 06-28865433.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Volle maan wandeling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.