De Betuwse Fietsvierdaagse

De Betuwse Fietsvierdaagse

De Betuwse Fietsvierdaagse biedt u vier dagen fietsplezier door het Betuws landschap.

De Betuwse Fietsvierdaagse biedt u vier dagen fietsplezier door het Betuws landschap. Tijdens de vier tochten wordt u tevens in de gelegenheid gesteld steden en dorpen te bekijken en diverse musea en dergelijke te bezoeken. De populaire Betuwse Fietsvierdaagse wordt dit jaar gehouden van donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) t/m zondag 29 mei 2022.
De verschillende dagelijkse fietsafstanden zijn 25, 40, 60 en 80 km. Uiteraard bent u niet verplicht iedere dag steeds dezelfde afstand te kiezen.

Kinderen
Bij wijze van experiment kunnen kinderen t/m 12 jaar gratis meefietsen, mits onder geleide van een volwassene. Voor deze kinderen dient wel op de gebruikelijke wijze een inschrijfformulier te worden ingevuld. Ouders en grootouders: laat ook uw (klein-)kinderen ervaren hoe heerlijk het is om fietstochten te maken.
Veer-overgangen
Als onze routes bij een rivier gebruik maken van een veerpont, krijgt u van ons natuurlijk een pontkaartje mee. De 80 km-rijders zullen op alle vier dagen te maken hebben met veer-overgangen en zullen van ons dus aardig wat kaartjes meekrijgen
GPS-routes
Ook dit jaar zullen we onze routes digitaal aanbieden als gpx-bestanden. Als u zich heeft ingeschreven, kunt u deze ongeveer een week voor de start van de vierdaagse van onze website downloaden. Zodra ze beschikbaar zijn zullen we dat op deze plaats duidelijk aangeven.
Datum: Jaarlijks vanaf Hemelvaartsdag; In 2022: 26 mei t/m 29 mei.
Startplaats: Kerk-Avezaath, Dorpshuis De Avezathen
Daver 46, 4012 BC Kerk-Avezaath
Starttijd: 8.30 11.00 uur
Sluitingstijd: omstreeks 17.00 uur
Afstanden: Dagelijks 25, 40, 60 en 80 km.
Voorinschrijving (tegen verlaagd tarief) is mogelijk

 

De Betuwse Fietsvierdaagse

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.