Dauwtrappen in de Kaapse Bossen

Dauwtrappen in de Kaapse Bossen

Voor dag en dauw een frisse wandeling maken? Kom dauwtrappen op Hemelvaartsdag! Voor dag en dauw een frisse wandeling maken? Kom dauwtrappen op Hemelvaartsdag!.

Voor dag en dauw opstaan, een flinke wandeling maken met onderweg een pauze met koffie, thee en wat lekkers. Dat is Hemelvaartsdag bij Natuurmonumenten! DauwtrappenSta vroeg op voor een stevige wandeling door het stille bos en vul je longen met de frisse ochtendlucht. Nog voordat de zon opkomt, zingen de eerste vogels hun lied. Ze zijn al druk in de weer op zoek naar eten. Jij ook: met de gids wandel je naar een bijzondere plek in het bos waar thee en koffie voor je klaarstaat. Na een korte stop wandel je weer verder. Handig om te weten
  • Heb je speciale wensen in verband met een voedselallergie? Hier houden we graag rekening mee. Laat dit na je aanmelding weten via kaapsebossenactiviteiten@natuurmonumenten.nl.

  • De wandeling duurt zo'n 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief pauze. 

  • We starten en eindigen de wandeling bij de parkeerplaats bij het theehuis Chalet Helenaheuvel. Het theehuis is vanaf 10:00 uur geopend. 

  • Vanwege de weersomstandigheden, of wanneer er te weinig deelnemers zijn, kan deze excursie geannuleerd worden. We raden je aan een telefoonnummer achter te laten bij de boeking zodat we je tijdig kunnen bereiken.

  • Trek stevige (wandel)schoenen aan die vies mogen worden. Als het veel geregend heeft, kan het modderig zijn. 

  • Laat je hond bij deze activiteit liever thuis. 

  • Controleer jezelf op teken na een activiteit in de natuur.Corona & natuurWij volgen de richtlijnen van het RIVM. Zo houden we anderhalve meter afstand tot elkaar. Ook het aantal deelnemers voor deze excursie is beperkt. Vol=vol, uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Verhinderd of klachten? Je kunt je deelname kosteloos annuleren bij onze ledenservice

Dauwtrappen in de Kaapse Bossen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.