Landschapsfotografie voor beginners in de Loonse en Drunense Duinen

Landschapsfotografie voor beginners in de Loonse en Drunense Duinen

Wil je de basisprincipes van landschapsfotografie leren kennen? Doe mee met de landschapsfotografie - beginners workshop. In samenwerki Wil je de basisprincipes van landschapsfotografie leren kennen? Doe mee met de landschapsfotografie - beginners workshop. In samenwerking met Betere Landschapsfoto.
.

De workshop landschapsfotografie voor beginners is gericht op de beginnende landschapsfotograaf. Je ontdekt hoe je de cameratechniek gebruikt om mooie foto’s te maken.In de workshop ligt de nadruk op correct belichten, het voorkomen van uitgebeten hooglichten en interpretatie van het histogram. Verder ontdek je hoe je altijd goed scherpstelt op het onderwerp. We zorgen er ook voor dat je het landschap naar een aantrekkelijke compositie vertaalt. De workshop vindt plaats in de Loonse en Drunense duinen.Wil je de basisprincipes van landschapsfotografie leren kennen? Dan is dit de juiste workshop voor jou. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Je krijgt begeleiding van twee professionele fotografen. De workshop is praktijkgericht, je zult veel fotograferen.We raden deze workshop aan voor beginnende fotografen in de landschapsfotografie.Tips van Frank en Yvonne voor de workshop
  • Neem je spiegelreflex- of systeemcamera mee (dus geen compact camera of telefoon)

  • Als je een statief hebt, kun je dat meenemen

  • Het startpunt is op het parkeerterrein van Bosch en Duin, Schoorstraat 50, 5071 RC Udenhout

  • De workshop duurt ongeveer 3 uur

  • Trek stevige schoenen aan

  • Neem zelf wat eten en drinken mee

  • Zonder tegenbericht gaat de activiteit altijd door. In dat geval informeren Frank en Yvonne je vooraf per e-mail

  • Voor de workshop sturen Frank en Yvonne je nog een presentatie in het thema van de workshop toe

  • Het is handig als je al weet hoe je het diafragma, ISO-waarde en sluitertijd op je camera instelt

  • Tijdens de workshop loop je door het losse zand van de duinenMet je deelname steun je het werk van Natuurmonumenten.De workshop is gericht op volwassenen.De workshop is een samenwerking van Natuur Monumenten en Beterelandschapsfoto onder leiding van Frank en Yvonne van www.beterelandschapsfoto.nlWij volgen bij alle activiteiten de (eventuele) richtlijnen van het RIVM.

 

Landschapsfotografie voor beginners in de Loonse en Drunense Duinen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.