1

Live opera op Vliegveld Twenthe




Live opera op Vliegveld Twenthe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een opera op Vliegveld Twenthe! Laat je in het Pinksterweekend meevoeren met de wereldberoemde Orphée + Euridice van Gluck: de klassieke Orpheus-mythe, nu in een moderne enscenering. Met orkest, dansers, koor en solisten.

De jonge geliefden (solisten Noëlle Drost en Ilja Aksionov) nemen je in dit locatietheater mee met hun aangrijpende liefdesverdriet, in prachtige en melodieuze zang, zonder lange vocale uithalen. Bezoek de bruiloft van Orphée en Euridice en leef mee als hij haar kwijtraakt aan de onderwereld.

Plaats van handeling: Hangar 10 van voormalig Vliegveld Twenthe. Deze oude motorwerkplaats voor F16-straaljagers verleent een intrigerend decor aan de liefdesgeschiedenis van de betoverende zanger en zijn geliefde. Als Euridice naar het schimmenrijk is afgedaald, verzint Orphée een list; maar zal hij haar ooit weer in zijn armen sluiten?

Praktisch:
Navigeer naar Vliegveldweg 345. Na aankomst bij Vliegveld Twenthe word je naar Hangar 10 geleid. De locatie is niet goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Je bent gegarandeerd van een gratis parkeerplaats. Kiss & Ride kan praktisch tot aan de voordeur. Op de plattegrond vind je Hangar 10 direct onder de pijl Oostkamp.

Je bent welkom vanaf een uur voor de voorstelling.

De hangar is rolstoeltoegankelijk. De locatie kent echter nog geen rolstoeltoegankelijke toiletten.

Kom je op vrijdag ook voor het driegangendiner? Dan ben je welkom tussen 17:30 uur en 18:00 uur. Het diner wordt vanaf 18:00 uur geserveerd.

 Bezoek operavliegveldtwenthe.nl

Live opera op Vliegveld Twenthe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.