1

Beurs Stripdagen Haarlem




Beurs Stripdagen Haarlem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens Stripdagen Haarlem vindt de binnenbeurs plaats in het eerste weekend (4 en 5 juni) in de Foyer van de Philharmonie. Op deze actie staan voornamelijk uitgevers en signeren tekenaars hun werk. De lijst met tekenaars groeit nog tot aan de eerste beursdag.

Tegelijkertijd staan op de Grote Markt en Klokhuisplein allemaal kramen waar je van alles kunt vinden over je striphelden en natuurlijk stripboeken en nog meer stripboeken. Ontdek juweeltjes op het gedeelte waar de verzamelbeurs is, dat ene exemplaar wat nog mist in je verzameling op de tweedehandsbeurs en compleet nieuwe strips die je nog niet eerder gezien hebt. Bijzonder is het gedeelte Small Press, waar de self publishing tekenaars en kleine uitgevers staan.

Op maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag, is er een extra beurs op de Grote Markt met diverse kramen en - wie weet, misschien ook nu signerende tekenaars. Ook deze beurs is van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Interviews
In de Kleine Zaal van de Philharmonie vinden op zaterdag en zondag tussen 11:00 uur en 15:00 uur spannende interviews en groepsgesprekken plaats met beroemde festivalgasten en de nieuwe generatie stripauteurs. En ook dit onderdeel is gratis.

 Bezoek www.stripdagenhaarlem.nl

Beurs Stripdagen Haarlem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.